La Aurora Power, ajutăm persoanele și afacerile din România să producă propria energie verde, cu ajutorul sistemelor noastre fotovoltaice premium. Misiunea noastră este să accelerăm tranziția către o economie durabilă prin implementarea de soluții fiabile pentru producția, stocarea și utilizarea ingenioasă și eficientă a energiei gratuite furnizate de soare. Știm că ceea ce facem este important și acest lucru ne menține concentrați, serioși și mereu în căutare de îmbunătățiri ale abilităților noastre. Principiul nostru fundamental este de a oferi valoare adăugată clienților prin sisteme și servicii de calitate. Pe scurt: ne pasă.
Dorim să reprezentăm schimbarea pe care o dorim în societate, așa că începem la locul de muncă. Cu experiența și expertiza dobândite în străinătate și cu dorința de a pune clientul și nevoile sale pe primul loc, ne-am întors acasă pentru a aduce pe piața românească sisteme fotovoltaice cu adevărat premium.
Și cu ajutorul companiei noastre-mamă, Maguay, expertiza și know-how-ul său, construim cele mai eficiente sisteme, alimentate de cele mai recente tehnologii.